Django developer

Django developer (beschikbaarheid onbekend)
Opleiding: HBO Niveau: Medior Regio: Rotterdam Technieken: Django, React, Angular, Swift

Deze enthousiaste kandidaat is een ervaren Python/Django website ontwikkelaar en website designer met een brede technische kennis en een passie voor leren en ontdekken. Geboren in Duitsland en op jonge leeftijd begonnen met programmeren, heeft hij een indrukwekkende achtergrond in IT met ervaring in diverse technologieën zoals Django, Python, ReactJS, VueJS, en meer.

Met een sterke focus op efficiëntie en automatisering heeft deze kandidaat een trackrecord van het bouwen van schaalbare oplossingen en het optimaliseren van workflows. Hij heeft ervaring met het ontwikkelen van backends en APIs, het aanpassen van admin dashboards en het werken in teamverband, zowel lokaal als op afstand.

Met uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits is deze kandidaat een waardevolle aanwinst voor elk team. Hij heeft recentelijk gewerkt als lead backend ontwikkelaar voor een internationaal project en heeft bewezen in staat te zijn om snel te schakelen en resultaten te leveren. Naast zijn IT-werkzaamheden blijft hij zichzelf uitdagen door het proberen van nieuwe programmeertalen en frameworks.

Vraag het CV op van deze kandidaat