Full stack software

Full stack software (beschikbaarheid onbekend)
Opleiding: HBO Niveau: Senior Regio: Groningen Technieken: Flutter, Java, Vue, Angular

Een uit de hand gelopen kinderhobby heeft er voor gezorgd dat deze kandidaat in de afgelopen 10 jaar enorm veel kennis heeft opgebouwd. Onder deze kennis valt vooral ervaring met betrekking tot websites, applicaties, software en (web/application)security. Maar ook andere domeingerelateerde onderwerpen die veel geholpen hebben bij verschillende projecten.

Met al deze kennis heeft deze kandidaat vele websites, mobiele applicaties en meerdere frameworks gebouwd. Daarnaast ook een aantal zeer complexe projecten zoals het bouwen van een applicatie waarmee associaties in de hersenen versterkt worden en een website waarmee je apps kunt bouwen.

Met een achtergrond als Full Stack Software Developer met 4 jaar ervaring en een technisch leider in mobile application development met 7 jaar ervaring, is deze kandidaat zeer bekwaam en gedreven. Met expertise in Java, Android, Flutter, Dart, Node.js, Custom Frameworks, PHP, WordPress en meer, staat deze kandidaat klaar om uitdagende projecten aan te gaan en waarde toe te voegen aan het team.

Vraag het CV op van deze kandidaat