Software developer

Software developer (beschikbaarheid onbekend)
Opleiding: Academisch Niveau: Senior Regio: Amsterdam Technieken: Django, Flask, Angular, React

Deze enthousiaste kandidaat heeft een indrukwekkend profiel! Met een Master of Science in Software Engineering van de Universiteit van Amsterdam en een Bachelor of Science in Computer Science van de VU Universiteit Amsterdam, heeft hij een solide academische basis. Met focusgebieden zoals DevOps, Cloud computing, Machine Learning en Networks, heeft hij een brede expertise opgebouwd.

Daarnaast heeft hij verschillende certificeringen behaald, waaronder Clean Code en Continuous Integration, en beschikt hij over uitgebreide vaardigheden in diverse programmeertalen, frameworks en databases. Met ervaring bij gerenommeerde bedrijven heeft hij gewerkt aan uitdagende projecten en heeft hij waardevolle bijdragen geleverd aan de ontwikkeling van verschillende softwareproducten.

Naast technische vaardigheden, is hij ook een teamspeler, public speaker, motivator en resourceful. Hij heeft expertise in agile methodologieën zoals Scrum en heeft ervaring met tools zoals Git en Azure DevOps. Bovendien is hij vloeiend in Nederlands en Engels, en heeft hij professionele kennis van Duits.

Met zijn indrukwekkende vaardigheden en ervaring is deze kandidaat een waardevolle aanwinst voor elk software engineering team. Hij heeft bewezen in staat te zijn om complexe projecten aan te pakken en innovatieve oplossingen te leveren.

Vraag het CV op van deze kandidaat