Over Lajos.nl

Lajos.nl is een internetbureau dat in 2006 is opgericht en gevestigd in dé mediastad van Nederland: Hilversum. We zijn een kleine organisatie, ons technische team bestaat uit ervaren backend developers op het gebied van PHP en Python.  Daarnaast hebben we een administratief/commercieel medewerker in dienst, een recruiter en zijn er twee eigenaren die werkzaamheden verrichten op o.a. commercieel  en administratief gebied.

Wij ontwikkelen webapplicaties en sites gebaseerd op open source software, denk hierbij aan PHP Symfony Framework, Python en JavaScript. Dit doen we met een eigen team van ervaren hoogopgeleide developers en met senior freelance developers.

Juist omdat we kleinschalig te werk gaan, zijn we succesvol en betrokken bij onze opdrachtgevers. We hebben een bewezen staat van dienst als het gaat om vervaardigen van hoogwaardige webtoepassingen en het inzetten van webspecialisten.

Zoals u in ons portfolio kunt zien, richten wij ons op media organisaties, zoals bijvoorbeeld NOS, BNN-VARA, SBS, NPO en Sanoma. Echter behoren de ProRail en SURFsara ook tot onze vaste klantenkring.