De perfecte Angular developer voor jouw opdracht?

Lajos.nl is de specialist in freelance Angular developers

 • Wij kennen onze freelancers
 • Nederlandstalige developers
 • Hoogopgeleide programmeurs
 • Vrijblijvend cv's ontvangen
 • Transparant over tarieven
 • > 60 Angular developers
 • vanaf € 70,- per uur
 • op locatie of remote
 • binnen 24 uur cv's

Bekijk Angular developers op de kaart

 • op locatie of remote
 • fulltime of parttime
 • vrijblijvend cv's
 • Nederlandstalige developers
 • direct beschikbaar
×
×

selecteer soort kandidaat
kandidaten beschikbaar

Wat wij anders doen

Wij kennen onze freelancers

We hebben altijd een kennismakingsgesprek met de freelance developers die we inzetten

Nederlandstalige developers

Onze developers zijn specialist op hun vakgebied en zijn Nederlands sprekend

Web is ons vakgebied

We ontwikkelen zelf al meer dan 10 jaar webapplicaties en begrijpen de techniek

We gaan voor kwaliteit

We handelen integer en streven naar kwaliteit en lange termijnrelaties

Over Angular developers

Angular, ontwikkeld door Google, is een van de populairste JavaScript-frameworks voor het bouwen van dynamische webapplicaties. Met zijn krachtige mogelijkheden en uitgebreide bibliotheek van componenten en tools, heeft Angular de manier waarop webontwikkelaars applicaties bouwen en beheren veranderd. In deze post zullen we een overzicht geven van wat Angular is, welke libraries en componenten het bevat, en enkele populaire applicaties die met Angular zijn gebouwd.

Wat is Angular?

Angular is een open-source framework dat is ontworpen om ontwikkelaars te helpen bij het bouwen van complexe en dynamische webapplicaties. Het maakt gebruik van TypeScript, een superset van JavaScript, om een robuuste en modulaire codebase te creëren. Angular volgt het model-view-controller (MVC) architectuurpatroon, waardoor het eenvoudig is om de logica van een applicatie te scheiden van de presentatie.

Een van de belangrijkste kenmerken van Angular is zijn componentgebaseerde aanpak. Met behulp van Angular kunnen ontwikkelaars herbruikbare UI-componenten bouwen en deze combineren om complexe gebruikersinterfaces te creëren. Angular biedt ook krachtige databinding, dependency injection en routing-mogelijkheden, waardoor ontwikkelaars efficiënter en productiever kunnen werken.

Libraries en componenten in Angular

Angular wordt geleverd met een aantal ingebouwde libraries en componenten die ontwikkelaars kunnen gebruiken om snel functionaliteit aan hun applicaties toe te voegen. Enkele van de belangrijkste libraries en componenten in Angular zijn:

 1. Angular Core: Dit is de kernbibliotheek van Angular en bevat de basisfunctionaliteit van het framework, zoals het aanmaken van componenten, het beheren van de levenscyclus van een applicatie en het verwerken van gebruikersinvoer.
 2. Angular Forms: Deze bibliotheek biedt hulpmiddelen voor het creëren en beheren van formulieren in Angular-applicaties, inclusief validatie, data binding en formulierbesturingselementen.
 3. Angular Router: Dit is de officiële routing-bibliotheek van Angular, waarmee ontwikkelaars de navigatie tussen verschillende delen van een applicatie kunnen beheren en de URL’s van hun applicatie kunnen bijwerken zonder de pagina opnieuw te laden.
 4. Angular Material: Dit is een uitgebreide bibliotheek van materiaalontwerpelementen voor Angular, zoals knoppen, formulieren, menu’s, modals en meer. Het biedt een uniforme en aantrekkelijke look-and-feel voor Angular-applicaties.
 5. RxJS: Dit is een bibliotheek voor reactieve programmering die wordt gebruikt in Angular om complexe asynchrone bewerkingen te beheren, zoals het verwerken van HTTP-verzoeken, het beheren van events en het omgaan met streams van gegevens.

Voorbeelden van Angular applicaties

Angular heeft een indrukwekkende lijst van populaire applicaties die ermee zijn gebouwd. Enkele van de bekendste en meest gebruikte applicaties die zijn ontwikkeld met Angular zijn:

 1. Google Ads: Google Ads is het advertentieplatform van Google en maakt gebruik van Angular om een rijke gebruikerservaring te bieden aan adverteerders over de hele wereld. Angular wordt gebruikt om complexe gebruikersinterfaces en dynamische dashboards te bouwen die adverteerders in staat stellen om hun advertentiecampagnes te beheren en te optimaliseren.
 2. YouTube for PS3: De YouTube-app voor PlayStation 3 maakt ook gebruik van Angular om een soepele en responsieve gebruikerservaring te bieden op het populaire gamingplatform van Sony. Angular wordt gebruikt om de gebruikersinterface van de app te bouwen en te beheren, waaronder het afspelen van video’s, het bladeren door content en het beheren van gebruikersaccounts.
 3. LinkedIn Mobile: De mobiele app van LinkedIn, een van ’s werelds grootste professionele sociale netwerken, maakt ook gebruik van Angular om een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring te bieden aan miljoenen gebruikers. Angular wordt gebruikt om de verschillende schermen, navigatie en interactieve elementen van de app te bouwen en te beheren.
 4. Forbes: Forbes, een toonaangevend zakelijk nieuwsplatform, heeft zijn webapplicatie gebouwd met Angular om een snelle, responsieve en interactieve gebruikerservaring te bieden aan zijn lezers. Angular wordt gebruikt om de artikelpagina’s, zoekfunctionaliteit en andere interactieve elementen van de website te bouwen en te beheren.
 5. Microsoft Office Online: Microsoft Office Online, de online versie van de populaire Office-productiviteitssuite, maakt ook gebruik van Angular om een uitgebreide en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface te bieden voor het maken, bewerken en delen van documenten, spreadsheets en presentaties in de browser.

Beschikbaarheid Angular developers

JavaScript development wordt steeds belangrijker omdat het aantal toepassingen nog steeds uitbreidt, daarnaast verschuift er steeds meer logica van de back-end naar de front-end. Hierdoor is er een groot tekort aan ervaren mensen. Lajos.nl heeft een groot netwerk van hoogopgeleide developers, neem contact met ons op voor de beschikbaarheid van mensen.

Kunnen we u van dienst zijn?

Plaats een terugbelverzoek

Plaats een JavaScript zoekopdracht

10 tips voor het inhuren van een freelancer

Bel 035 – 588 15 85 voor meer informatie.