Web project uitbesteden?

Lajos.nl is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige webapplicaties en complexe websites gebaseerd op PHP. Met een team van hoogopgeleide web professionals werken we sinds 2006 in Hilversum dagelijks aan uitdagende web projecten.

Voor onze maatwerk PHP applicaties werken we met Laravel, eventueel met Vue in de front-end.

Kwaliteit

We realiseren kwalitatief hoogwaardige applicaties en zetten daarbij de volgende middelen en methodes in:

  • De PSR coding standards, waardoor code overzichtelijker wordt en beter gedeeld en onderhouden kan worden. Het gaat daarbij niet alleen om de syntax van code maar ook om de organisatie en structuur van de applicatie.
  • Code reviewing
  • Testing, dit gebeurt standaard ”handmatig” d.m.v. functioneel testen en code reviewing, maar kan indien dat gewenst wordt ook geautomatiseerd gebeuren (o.a Unit testing).
  • Versiebeheer (GIT)
  • Separate ontwikkel- en acceptatieomgeving.
  • Bij de ontwikkeling houden we rekening met veel voorkomende bedreigingen op het gebied van security en hanteren daarbij de OWASP top 10 (zie ook https://www.owasp.org).
  • Gevoelige informatie wordt standaard encrypted verzonden en/of opgeslagen en wachtwoorden worden standaard gehashed en voorzien van een unieke salt.

Team

We werken met een team van ervaren programmeurs en over het algemeen is onze lead developer het initiële aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Hij maakt in goed overleg met onze opdrachtgevers de architectonische keuzes, is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de werkzaamheden en de voortgang van de projecten en verdeelt de werkzaamheden over de ontwikkelaars van Lajos.nl.

We werken graag ‘agile’, zodat we software kunnen realiseren die voldoet aan uw verwachtingen. Wanneer we zelf niet over voldoende capaciteit beschikken, kunnen we gekwalificeerde freelancers inzetten.

Projecten

Door de jaren heen hebben we aan veel verschillende soorten projecten gewerkt. Het liefst werken onze mensen aan complexe applicaties die er toe doen. Dit kunnen bijvoorbeeld koppelingen zijn tussen uw systemen, web applicaties of complexe sites.  Eerder realiseerden we projecten voor: Sanoma, BNN, Planbureau Leefomgeving, Prorail, SBS en Spil Games.