De perfecte Vue developer voor jouw opdracht?

Lajos.nl is de specialist in freelance Vue developers

 • Wij kennen onze freelancers
 • Nederlandstalige developers
 • Hoogopgeleide programmeurs
 • Vrijblijvend cv's ontvangen
 • Transparant over tarieven
 • > 50 Vue developers
 • vanaf € 70,- per uur
 • op locatie of remote
 • binnen 24 uur cv's

Bekijk Vue developers op de kaart

 • op locatie of remote
 • fulltime of parttime
 • vrijblijvend cv's
 • Nederlandstalige developers
 • direct beschikbaar
×
×

selecteer soort kandidaat
kandidaten beschikbaar

Wat wij anders doen

Wij kennen onze freelancers

We hebben altijd een kennismakingsgesprek met de freelance developers die we inzetten

Nederlandstalige developers

Onze developers zijn specialist op hun vakgebied en zijn Nederlands sprekend

Web is ons vakgebied

We ontwikkelen zelf al meer dan 10 jaar webapplicaties en begrijpen de techniek

We gaan voor kwaliteit

We handelen integer en streven naar kwaliteit en lange termijnrelaties

Over Vue developers

Vue.js is een van de populairste JavaScript-frameworks die tegenwoordig wordt gebruikt voor het bouwen van moderne webapplicaties. Met zijn eenvoudige syntax, uitstekende prestaties en flexibele architectuur heeft Vue.js de harten van ontwikkelaars over de hele wereld veroverd. In deze post zullen we een overzicht geven van wat Vue.js is, welke libraries en componenten er worden gebruikt, en enkele populaire applicaties die zijn gebouwd met Vue.js.

Wat is Vue.js?

Vue.js is een progressief JavaScript-framework voor het bouwen van gebruikersinterfaces. Het werd in 2014 gelanceerd door Evan You en heeft sindsdien een enorme populariteit gewonnen. Vue.js is ontworpen om het ontwikkelen van complexe webapplicaties te vergemakkelijken door het aanbieden van een eenvoudige en flexibele syntax. Het kan gemakkelijk worden geïntegreerd in bestaande projecten en wordt vaak gebruikt in combinatie met andere JavaScript-tools en libraries.

Libraries en componenten

Een van de belangrijkste kenmerken van Vue.js is het gebruik van componenten. Components zijn herbruikbare stukjes code die kunnen worden gecombineerd om complexe gebruikersinterfaces te bouwen. Vue.js biedt een flexibele en krachtige manier om componenten te definiëren en te gebruiken, waardoor ontwikkelaars modulaire en onderhoudbare code kunnen schrijven.

Naast de core Vue.js-bibliotheek zijn er verschillende andere populaire libraries en tools die kunnen worden gebruikt in combinatie met Vue.js om de ontwikkelervaring te verbeteren. Enkele van deze libraries zijn:

 1. Vue Router: Een officiële routing library voor Vue.js waarmee ontwikkelaars gemakkelijk navigatie in hun applicaties kunnen beheren.
 2. Vuex: Een state management library voor Vue.js waarmee ontwikkelaars een centrale store kunnen creëren om de status van hun applicatie te beheren.
 3. Vue CLI: Een officiële command-line-interface voor het genereren en beheren van Vue.js-projecten. Het biedt een gestandaardiseerde projectstructuur en verschillende handige hulpmiddelen voor ontwikkelaars.

Voorbeelden van Vue applicaties

GitLab: Een populair platform voor softwareontwikkeling dat Vue.js gebruikt voor de gebruikersinterface van hun webapplicatie. Vue.js wordt ingezet voor het bouwen van dynamische en interactieve onderdelen van de GitLab-gebruikersinterface, zoals de issue tracker en de merge request-functionaliteit.

 • Behance: Een online platform voor creatievelingen om hun werk te tonen en samen te werken. Behance maakt gebruik van Vue.js om de front-end van hun webapplicatie te bouwen, waaronder de galerijweergave van creatieve projecten en het beheren van gebruikersprofielen.
 • Xiaomi Youpin: Een e-commerceplatform voor Xiaomi-producten, zoals gadgets en elektronica. Xiaomi Youpin gebruikt Vue.js om de gebruikersinterface van hun webapplicatie te bouwen, waaronder de productlijsten, zoekfunctionaliteit en winkelwagentje.
 • Laracasts: Een online leerplatform voor webontwikkelaars dat Vue.js gebruikt voor het bouwen van hun gebruikersinterface. Vue.js wordt ingezet voor het creëren van interactieve lessen, discussieforums en zoekfunctionaliteit.
 • Alibaba’s Ele.me: Een populaire online voedselbezorgingsdienst in China, die Vue.js gebruikt voor hun webgebaseerde bestel- en bezorgingsplatform. Vue.js wordt ingezet voor het bouwen van de restaurantzoekfunctionaliteit, bestelworkflow en realtime ordertracking.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele populaire applicaties die zijn gebouwd met Vue.js. Het gebruik van Vue.js in grote en complexe webapplicaties is een bewijs van de kracht en veelzijdigheid van dit JavaScript-framework.

Beschikbaarheid Vue developers

JavaScript development wordt steeds belangrijker omdat het aantal toepassingen nog steeds uitbreidt, daarnaast verschuift er steeds meer logica van de back-end naar de front-end. Hierdoor is er een groot tekort aan ervaren mensen. Lajos.nl heeft een groot netwerk van hoogopgeleide developers, neem contact met ons op voor de beschikbaarheid van mensen.

Kunnen we u van dienst zijn?

Plaats een terugbelverzoek

Plaats een JavaScript zoekopdracht

10 tips voor het inhuren van een freelancer

Bel 035 – 588 15 85 voor meer informatie.