Onze dienstverlening

Wij zijn een onafhankelijk intermediair uit Hilversum gespecialiseerd in freelance PHP, Frontend en Python developers. Met een database van 1000+ freelance professionals kunnen wij bijna altijd een geschikte kandidaat vinden voor uw opdracht. Daarnaast hebben wij een eigen ontwikkelteam gespecialiseerd in PHP voor maatwerk applicaties.

Onze dienstverlening bestaat uit:

  1. Tijdelijk inzetten van developers bij uw projecten en organisatie
    Lajos.nl is een grote speler wanneer het gaat om de tijdelijke inzet van PHP, Python en frontend specialisten. Sinds onze oprichting in 2006 hebben we bij meer dan 300 bedrijven freelancers ingezet, we hebben meer dan 1000+ actieve freelancers in ons bestand en zetten maandelijks gemiddeld 40 tot 50 freelancers in bij onze opdrachtgevers. In tegenstelling tot veel andere bureaus, kennen wij de context, maar ook de details als het gaat over web development. Dit doordat Lajos.nl deze web technieken zelf gebruikt bij bij haar eigen projecten.
    Bekijk de beschikbare developers
  2. Realisatie van webprojecten onderleiding van Lajos.nl
    Lajos.nl is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige webapplicaties en complexe websites gebaseerd op PHP. Met een team van hoogopgeleide web professionals werken we sinds 2006 dagelijks aan uitdagende web projecten in Hilversum. Voor onze maatwerk applicaties werken we met het Laravel PHP framework voor de back-end en Vue.js voor de front-end.
    Lees meer over onze projecten