De perfecte Wordpress developer voor jouw opdracht?

Lajos.nl is de specialist in freelance Wordpress developers

 • Wij kennen onze freelancers
 • Nederlandstalige developers
 • Hoogopgeleide programmeurs
 • Vrijblijvend cv's ontvangen
 • Transparant over tarieven
 • > 50 Wordpress programmeurs
 • vanaf € 65,- per uur
 • op locatie of remote
 • binnen 24 uur cv's

Bekijk WordPress developers op de kaart

 • op locatie of remote
 • fulltime of parttime
 • vrijblijvend cv's
 • Nederlandstalige developers
 • direct beschikbaar
×
×

selecteer soort kandidaat
kandidaten beschikbaar

Wat wij anders doen

Wij kennen onze freelancers

We hebben altijd een kennismakingsgesprek met de freelance developers die we inzetten

Nederlandstalige developers

Onze developers zijn specialist op hun vakgebied en zijn Nederlands sprekend

Web is ons vakgebied

We ontwikkelen zelf al meer dan 10 jaar webapplicaties en begrijpen de techniek

We gaan voor kwaliteit

We handelen integer en streven naar kwaliteit en lange termijnrelaties

Over Wordpress

WordPress is een populair contentmanagementsysteem (CMS) dat wordt gebruikt om websites te bouwen en te beheren. Het staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en enorme wereldwijde gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars.

Geschiedenis van WordPress

De geschiedenis van WordPress gaat terug tot 2003, toen het werd opgericht door Matt Mullenweg en Mike Little. Het begon als een eenvoudig platform voor het publiceren van blogs, maar is uitgegroeid tot een krachtig CMS dat wordt gebruikt door miljoenen websites over de hele wereld. WordPress is een open-source software, wat betekent dat de broncode vrij beschikbaar is voor iedereen en kan worden aangepast en uitgebreid door ontwikkelaars.

Voordelen van WordPress

Een van de grootste voordelen van WordPress is de enorme gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers. Er zijn duizenden thema’s en plugins beschikbaar die de functionaliteit van WordPress kunnen uitbreiden en aanpassen aan de specifieke behoeften van een website. Thema’s bepalen het uiterlijk en de lay-out van een website, terwijl plugins extra functies en mogelijkheden toevoegen, zoals contactformulieren, e-commerce, SEO-optimalisatie en nog veel meer.

Een ander voordeel van WordPress is de eenvoudige installatieprocedure, die vaak wordt aangeduid als de “5 minuten installatie”. Dit maakt het snel en gemakkelijk om een nieuwe WordPress-website op te zetten, zelfs voor gebruikers zonder technische achtergrond. Daarnaast is WordPress zeer gebruiksvriendelijk en biedt het een intuïtieve interface waarmee gebruikers gemakkelijk inhoud kunnen toevoegen, bewerken en publiceren zonder technische kennis.

Nadelen van WordPress

Hoewel WordPress veel voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen. Een van de nadelen is dat WordPress, vanwege zijn populariteit, ook vatbaar kan zijn voor beveiligingsrisico’s. Omdat WordPress een open-source software is, kan het kwetsbaar zijn voor aanvallen van kwaadwillende gebruikers of hackers als de software en plugins niet regelmatig worden bijgewerkt naar de nieuwste versies. Het is daarom van cruciaal belang om regelmatig updates uit te voeren en beveiligingsmaatregelen te treffen om de veiligheid van een WordPress-website te waarborgen.

Techniek

De technische opzet van WordPress is gebaseerd op PHP, een server-side scripttaal, en MySQL, een relationeel databasesysteem. Dit maakt het relatief eenvoudig voor ontwikkelaars om nieuwe functies toe te voegen aan WordPress door het schrijven van aangepaste thema’s en plugins. WordPress biedt ook uitgebreide documentatie en ondersteuning, wat het voor ontwikkelaars gemakkelijker maakt om aanpassingen te maken aan de code en de functionaliteit van een website te verbeteren.

Het gebruik van plugins en thema’s is een van de grootste krachten van WordPress. Er zijn duizenden gratis en betaalde plugins en thema’s beschikbaar, wat de flexibiliteit en aanpasbaarheid van WordPress vergroot. Plugins kunnen worden gebruikt om extra functionaliteiten toe te voegen aan een website, zoals sociale media-integratie, caching, beveiliging, en nog

Beschikbaarheid WordPress thema en plugin developers

Lajos.nl beschikt over ervaren developers, wij kunnen u helpen wanneer het gaat om:

 • PHP programmeurs, bijvoorbeeld WordPress plugin developers
 • Theme developers (front-end ontwikkelaar)
 • Consultants

Ondanks dat het gaat om de populairste PHP applicatie ter wereld, zijn er slechts een beperkt aantal kandidaten die zich hebben toegelegd op dit populaire systeem. In ons netwerk zitten tientallen developers die u graag van dienst zijn.