De perfecte Magento developer voor jouw opdracht?

Lajos.nl is de specialist in freelance Magento developers

 • Wij kennen onze freelancers
 • Nederlandstalige developers
 • Hoogopgeleide programmeurs
 • Vrijblijvend cv's ontvangen
 • Transparant over tarieven
 • > 30 Magento programmeurs
 • vanaf € 65,- per uur
 • op locatie of remote
 • binnen 24 uur cv's

Bekijk Magento developers op de kaart

 • op locatie of remote
 • fulltime of parttime
 • vrijblijvend cv's
 • Nederlandstalige developers
 • direct beschikbaar
×
×

selecteer soort kandidaat
kandidaten beschikbaar

Wat wij anders doen

Wij kennen onze freelancers

We hebben altijd een kennismakingsgesprek met de freelance developers die we inzetten

Nederlandstalige developers

Onze developers zijn specialist op hun vakgebied en zijn Nederlands sprekend

Web is ons vakgebied

We ontwikkelen zelf al meer dan 10 jaar webapplicaties en begrijpen de techniek

We gaan voor kwaliteit

We handelen integer en streven naar kwaliteit en lange termijnrelaties

Over Magento

Magento is een toonaangevend open-source e-commerce systeem dat wordt gebruikt om online winkels te bouwen en te beheren. Het biedt een uitgebreide set van functies en flexibele aanpassingsmogelijkheden, waardoor het een populaire keuze is voor zowel kleine als grote online retailers. Magento is bekend om zijn krachtige e-commerce functionaliteiten, zoals het beheer van producten, klanten, bestellingen en betalingen, evenals de mogelijkheid om meerdere winkels te beheren vanuit één backend.

Geschiedenis van Magento

Magento werd in 2008 opgericht door Roy Rubin en Yoav Kutner en werd aanvankelijk ontwikkeld door Varien Inc. In 2010 werd het overgenomen door eBay Inc. en later, in 2015, werd Magento overgenomen door Adobe. Magento heeft sindsdien verschillende versies uitgebracht, waaronder Magento 1 en Magento 2, waarbij Magento 2 de nieuwere en geavanceerdere versie is.

Marktaandeel van Magento

Magento heeft een aanzienlijk marktaandeel in de wereld van e-commerce. Volgens gegevens van BuiltWith heeft Magento wereldwijd een marktaandeel van meer dan 7% onder de top 1 miljoen websites. Dit maakt het een van de meest populaire e-commerce systemen ter wereld. Magento wordt vaak geprezen om zijn schaalbaarheid, flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden, wat heeft bijgedragen aan zijn groeiende populariteit onder e-commerce ondernemers.

Vergelijking met andere e-commerce systemen

Magento wordt vaak vergeleken met andere e-commerce systemen, zoals WooCommerce, Shopify en BigCommerce. Hoewel elk systeem zijn eigen voor- en nadelen heeft, biedt Magento enkele unieke voordelen. Zo biedt Magento een uitgebreide set van e-commerce functies, zoals een krachtig productbeheer, meerdere winkelbeheer, geavanceerde aanpassingsmogelijkheden en een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers. Magento wordt vaak beschouwd als een goede keuze voor grotere online winkels met complexe eisen.

Structuur van Magento

Magento heeft een modulaire architectuur, wat betekent dat het bestaat uit verschillende modules of componenten die samenwerken om de functionaliteiten van de online winkel te bieden. De belangrijkste componenten van Magento zijn de storefront, die de gebruikersinterface van de online winkel vormt, en de backend, die het administratieve gedeelte van de winkel is waarin de eigenaar de winkel kan beheren. Magento maakt gebruik van een thema-gebaseerd systeem voor de vormgeving van de storefront en biedt ook extensies en plugins die kunnen worden toegevoegd om de functionaliteit van de online winkel uit te breiden.

Edities van Magento

Magento biedt verschillende edities om aan verschillende behoeften van ondernemers te voldoen. De twee belangrijkste edities van Magento zijn Magento Open Source (voorheen bekend als Magento Community Edition) en Magento Commerce (voorheen bekend als Magento Enterprise Edition). Magento Open Source is een gratis versie van Magento die volledig open-source is en kan worden aangepast en uitgebreid door ontwikkelaars. Magento Commerce is een betaalde versie met extra functionaliteiten en ondersteuning van Adobe.

Populaire shops gemaakt met Magento

Magento wordt wereldwijd gebruikt door veel bekende merken en retailers om hun online winkels te beheren. Enkele populaire shops die zijn gemaakt met Magento zijn onder andere Nike, Coca-Cola, Ford, Helly Hansen, Olympus en Bulgari. Deze merken vertrouwen op Magento vanwege de flexibiliteit, schaalbaarheid en krachtige e-commerce functionaliteiten die het platform biedt.

Beschikbaarheid developers

Lajos.nl heeft een groot netwerk van hoogopgeleide developers, helaas heeft maar een beperkt aantal developers ervaring met dit e-commerce platform. Ondanks dat het systeem gebaseerd is op PHP, zal een developer toch een steile leercurve moeten volgen. Binnen het netwerk van Lajos.nl zijn een aantal specialisten die zich exclusief richten op Magento development.

Kunnen we u van dienst zijn?

Plaats een terugbelverzoek

Plaats een PHP zoekopdracht

10 tips voor het inhuren van een freelancer

Wist u dat we ook een eigen PHP ontwikkelteam hebben? Bel 035 – 588 15 85 voor meer informatie.