De perfecte React developer voor jouw opdracht?

Lajos.nl is de specialist in freelance React developers

 • Wij kennen onze freelancers
 • Nederlandstalige developers
 • Hoogopgeleide programmeurs
 • Vrijblijvend cv's ontvangen
 • Transparant over tarieven
 • > 120 React developers
 • vanaf € 70,- per uur
 • op locatie of remote
 • binnen 24 uur cv's

Bekijk React developers op de kaart

 • op locatie of remote
 • fulltime of parttime
 • vrijblijvend cv's
 • Nederlandstalige developers
 • direct beschikbaar
×
×

selecteer soort kandidaat
kandidaten beschikbaar

Wat wij anders doen

Wij kennen onze freelancers

We hebben altijd een kennismakingsgesprek met de freelance developers die we inzetten

Nederlandstalige developers

Onze developers zijn specialist op hun vakgebied en zijn Nederlands sprekend

Web is ons vakgebied

We ontwikkelen zelf al meer dan 10 jaar webapplicaties en begrijpen de techniek

We gaan voor kwaliteit

We handelen integer en streven naar kwaliteit en lange termijnrelaties

Over React developers

In de wereld van webontwikkeling is React een begrip geworden. Het is een populaire JavaScript-bibliotheek die wordt gebruikt voor het bouwen van moderne, dynamische en interactieve gebruikersinterfaces. Of je nu een beginnende webontwikkelaar bent of een doorgewinterde professional, het begrijpen van React en de bijbehorende libraries en componenten kan je helpen om hoogwaardige webapplicaties te bouwen die voldoen aan de eisen van de moderne webgebruiker.

Wat is React?

React is een open-source JavaScript-bibliotheek die is ontwikkeld door Facebook en wordt gebruikt voor het bouwen van gebruikersinterfaces. Het werd voor het eerst geïntroduceerd in 2013 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire JavaScript-bibliotheken die wereldwijd door talloze ontwikkelaars wordt gebruikt. Wat React anders maakt dan andere JavaScript-bibliotheken, is de manier waarop het de UI (User Interface) behandelt.

React maakt gebruik van een declaratieve aanpak voor het bouwen van gebruikersinterfaces. Het maakt gebruik van een virtuele DOM (Document Object Model) en stelt ontwikkelaars in staat om componenten te creëren die herbruikbaar zijn en gemakkelijk kunnen worden bijgewerkt zonder dat de hele pagina opnieuw hoeft te worden geladen. Dit maakt React zeer efficiënt en zorgt voor een snellere en vloeiendere gebruikerservaring.

Libraries en componenten in React

Naast React zelf zijn er verschillende populaire libraries en componenten die vaak in combinatie met React worden gebruikt om webapplicaties te bouwen.

Enkele van de belangrijkste zijn:

 1. React Router: Dit is een krachtige library voor het beheren van de routing in een React-applicatie. Het maakt het gemakkelijk om verschillende routes te definiëren en de weergave van componenten te beheren op basis van de huidige URL.
 2. Redux: Dit is een state-managementbibliotheek die vaak wordt gebruikt in combinatie met React om de state van een applicatie te beheren. Redux maakt gebruik van een enkele store om de staat van de applicatie centraal te beheren, wat helpt om de complexiteit van het beheer van de staat te verminderen.
 3. Axios: Dit is een populaire HTTP-clientbibliotheek die wordt gebruikt om API-verzoeken vanuit een React-applicatie te maken. Het biedt een eenvoudige en intuïtieve manier om gegevens op te halen van externe API’s en ze te gebruiken in de applicatie.
 4. Material-UI: Dit is een populaire UI-componentenbibliotheek die wordt gebruikt voor het bouwen van aantrekkelijke en responsieve gebruikersinterfaces in React-applicaties. Het biedt een uitgebreide set van voorgedefinieerde UI-componenten zoals knoppen, formulierelementen, modals en meer, die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een applicatie.

Voorbeeld React applicaties

 1. Facebook: Niet verrassend is Facebook zelf een van de bekendste applicaties die is gebouwd met React. React werd oorspronkelijk ontwikkeld door Facebook en wordt nog steeds gebruikt in verschillende delen van de Facebook-website, waaronder de nieuwsfeed, de tijdlijn en de meldingen.
 2. Instagram: Instagram, de populaire sociale media-app voor het delen van foto’s en video’s, maakt ook gebruik van React. React wordt gebruikt voor het bouwen van de gebruikersinterface van Instagram, inclusief de feed, de profielpagina en de interactieve elementen zoals likes en reacties.
 3. Airbnb: De bekende online marktplaats voor het boeken van accommodaties, Airbnb, maakt gebruik van React voor het bouwen van de gebruikersinterface van hun webapplicatie. React stelt Airbnb in staat om snel en efficiënt dynamische en interactieve gebruikersinterfaces te bouwen voor het zoeken, boeken en beheren van accommodaties.
 4. WhatsApp: De populaire berichten-app WhatsApp maakt ook gebruik van React voor het bouwen van de webversie van hun applicatie. Met React kunnen ze een vlotte en responsieve gebruikerservaring bieden aan hun gebruikers, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.
 5. Netflix: De populaire streamingdienst voor films en tv-shows, Netflix, maakt gebruik van React voor het bouwen van de gebruikersinterface van hun webapplicatie. React stelt Netflix in staat om een interactieve en gepersonaliseerde kijkervaring te bieden aan hun miljoenen gebruikers over de hele wereld.

Beschikbaarheid React developers

JavaScript development wordt steeds belangrijker omdat het aantal toepassingen nog steeds uitbreidt, daarnaast verschuift er steeds meer logica van de back-end naar de front-end. Hierdoor is er een groot tekort aan ervaren mensen. Lajos.nl heeft een groot netwerk van hoogopgeleide developers, neem contact met ons op voor de beschikbaarheid van mensen.

Kunnen we u van dienst zijn?

Plaats een terugbelverzoek

Plaats een JavaScript zoekopdracht

10 tips voor het inhuren van een freelancer

Bel 035 – 588 15 85 voor meer informatie.