Freelance developer opdrachten

  • op locatie of remote
  • fulltime of parttime
  • vrijblijvend cv's
  • Nederlandstalige developers
  • direct beschikbaar
×
×

selecteer soort opdracht
opdrachten beschikbaar

Wat wij anders doen

Wij kennen onze freelancers

We hebben altijd een kennismakingsgesprek met de freelance developers die we inzetten

Nederlandstalige developers

Onze developers zijn specialist op hun vakgebied en zijn Nederlands sprekend

Web is ons vakgebied

We ontwikkelen zelf al meer dan 10 jaar webapplicaties en begrijpen de techniek

We gaan voor kwaliteit

We handelen integer en streven naar kwaliteit en lange termijnrelaties

Freelance developer opdrachten

Lajos.nl is gespecialiseerd in de inzet van freelance web developers. Wij onderscheiden ons t.o.v. andere bureaus omdat wij ons gespecialiseerd hebben in PHP, Frontend en Python.  Daarnaast hebben wij kennis van technieken zoals framework, deployment, libraries, caching en databases. Dit komt mede doordat wij als bedrijf zelf ook maatwerk opdrachten aannemen voor ons eigen ontwikkel team van 4 medewerkers. Op deze pagina publiceren we een selectie van onze freelance developer opdrachten.

Om als intermediair een zo goed mogelijke match te maken voor nieuwe opdrachten, nodigen we nieuwe developers graag uit bij ons op kantoor. We luisteren naar je wensen en we schatten je niveau in. Vervolgens kijken we naar je cv en zullen we indien nodig suggesties doen, zodat je jezelf beter kunt profileren.

Wanneer een freelance developer in ons netwerk is opgenomen, zullen we hem of haar benaderen wanneer we een passende opdracht beschikbaar hebben. Op het moment dat het tot een inzet komt, zullen we de inzet in goede banen leiden. Op deze pagina kun je de actuele freelance developer opdrachten in de gaten houden, houd er rekening mee dat niet alle opdrachten gepubliceerd worden.