De perfecte Laravel developer voor jouw opdracht?

Lajos.nl is de specialist in freelance Laravel developers

 • Wij kennen onze freelancers
 • Nederlandstalige developers
 • Hoogopgeleide programmeurs
 • Vrijblijvend cv's ontvangen
 • Transparant over tarieven
 • > 150 Laravel programmeurs
 • vanaf € 65,- per uur
 • op locatie of remote
 • binnen 24 uur cv's

Bekijk Laravel developers op de kaart

 • op locatie of remote
 • fulltime of parttime
 • vrijblijvend cv's
 • Nederlandstalige developers
 • direct beschikbaar
×
×

selecteer soort kandidaat
kandidaten beschikbaar

Wat wij anders doen

Wij kennen onze freelancers

We hebben altijd een kennismakingsgesprek met de freelance developers die we inzetten

Nederlandstalige developers

Onze developers zijn specialist op hun vakgebied en zijn Nederlands sprekend

Web is ons vakgebied

We ontwikkelen zelf al meer dan 10 jaar webapplicaties en begrijpen de techniek

We gaan voor kwaliteit

We handelen integer en streven naar kwaliteit en lange termijnrelaties

Bekijk Laravel developers op de kaart

LaravelLaravel is een open-source PHP-webframework dat bekend staat om zijn elegantie, eenvoud en kracht.
Het werd voor het eerst uitgebracht in 2011 door Taylor Otwell en heeft sindsdien een enorme populariteit en acceptatie gekregen binnen de webontwikkelingsgemeenschap. Laravel heeft zich gevestigd als een van de toonaangevende PHP-frameworks en wordt veel gebruikt door ontwikkelaars over de hele wereld.

Geschiedenis

De geschiedenis van Laravel begon in 2011, toen Taylor Otwell, een ervaren PHP-ontwikkelaar, de eerste versie van Laravel uitbracht als een experimenteel project. Hij wilde een framework creëren dat het ontwikkelen van webtoepassingen eenvoudiger en efficiënter zou maken. Laravel werd al snel populair vanwege zijn elegante syntaxis, krachtige functies en uitgebreide documentatie. Sinds de eerste release heeft Laravel verschillende belangrijke updates en versie-upgrades doorgemaakt, waarbij het voortdurend is geëvolueerd om aan de behoeften van moderne webontwikkelaars te voldoen.

Laravel heeft inmiddels een aanzienlijk marktaandeel veroverd binnen de PHP-gemeenschap en wordt steeds meer gebruikt door ontwikkelaars wereldwijd. Volgens verschillende bronnen heeft Laravel momenteel een marktaandeel van meer dan 20% onder de PHP-frameworks, wat het tot een van de meest populaire PHP-frameworks maakt. De groeiende populariteit van Laravel is te danken aan de uitgebreide documentatie, de actieve gemeenschap van ontwikkelaars en de vele handige functies die het biedt.

Vergelijking met andere PHP-frameworks

In vergelijking met andere PHP-frameworks biedt Laravel verschillende unieke kenmerken en voordelen. Een van de belangrijkste voordelen van Laravel is de elegante syntaxis en de leesbaarheid van de code, waardoor ontwikkelaars sneller en efficiënter kunnen ontwikkelen. Laravel heeft ook een uitgebreide set van ingebouwde functies, zoals routing, migraties, ORM (Object-Relational Mapping), en een krachtig systeem voor authenticatie en autorisatie. Bovendien heeft Laravel een grote en actieve gemeenschap van ontwikkelaars, wat resulteert in een overvloed aan documentatie, tutorials en pakketten die de ontwikkelingstijd kunnen verkorten en de productiviteit kunnen verhogen.

Structuur

De structuur van Laravel is gebaseerd op het MVC (Model-View-Controller) patroon, een populaire architectuur voor het ontwikkelen van webtoepassingen. In de MVC-architectuur is het Model verantwoordelijk voor de interactie met de database, de View voor het weergeven van de gebruikersinterface en de Controller voor het beheren van de logica van de applicatie. Laravel biedt een gestandaardiseerde mappenstructuur en een reeks hulpmiddelen en conventies om de ontwikkeling volgens het MVC-patroon te vergememakkelijken. De kern van Laravel bestaat uit verschillende modules, zoals de routing, ORM, caching, authenticatie en meer, die ontwikkelaars kunnen gebruiken om hun webtoepassingen op te bouwen volgens de best practices van het MVC-patroon.

Voorbeelden van populaire Laravel sites

 1. Booking.com (https://www.booking.com/) – Een van de grootste online boekingswebsites ter wereld, die Laravel gebruikt voor het beheren van de backend-logica en het verwerken van boekingsaanvragen.
 2. PeerTube (https://joinpeertube.org/) – Een gedecentraliseerd videoplatform dat is gebouwd met Laravel, waarmee gebruikers hun eigen videostreamingdiensten kunnen hosten.
 3. Deltawerken Online (https://www.deltawerken.com/) – Een educatieve website over de deltawerken in Nederland, die Laravel gebruikt voor het beheren van de content en het presenteren van informatie aan bezoekers.
 4. Wirecutter (https://www.nytimes.com/wirecutter/) – Een bekende productbeoordelingssite, onderdeel van The New York Times, die Laravel gebruikt voor het beheren van de backend- en frontend-logica voor het presenteren van productbeoordelingen en aanbevelingen.
 5. Lumen5 (https://lumen5.com/) – Een populaire videomaker en marketingtool, die Laravel gebruikt voor het beheren van de backend-logica en het genereren van video’s op basis van tekstinhoud.

Beschikbaarheid Laravel developers

Omdat het framework enorm populair is geworden,  is het relatief makkelijk om een PHP developer te vinden. Goede developers blijven echter altijd lastig te vinden. Lajos.nl heeft een groot netwerk van hoogopgeleide PHP developers, ook beschikken we over een eigen team van Laravel developers.

Kunnen wij u helpen met uw Laravel project?

Plaats een terugbelverzoek

Plaats een PHP zoekopdracht

10 tips voor het inhuren van een freelancer

Wist u dat we ook een eigen Laravel ontwikkelteam hebben? Bel 035 – 588 15 85 voor meer informatie.