PHP developer (K25057)

 • Opleiding: MBO
 • Niveau: Senior
 • Regio: Apeldoorn
 • Technieken: PHP, Javascript, Node.js, Laravel, Vue, AWS, Symfony, Symfony
 • Beschikbaarheid: per direct beschikbaar
Informatie opvragen

Ben je een opdrachtgever? Plaats hier een opdracht

Over deze freelancer

Deze enthousiaste ontwikkelaar heeft 17 jaar ervaring in de branche en een passie voor het bouwen van websites met de nieuwste technologieën. Hij is inzetbaar als een veelzijdige front-end en back-end ontwikkelaar, JavaScript en PHP programmeur. Met uitgebreide kennis van PHP, Sass/Stylus, Vue.js, HTML, CSS en Webpack, en bekendheid met frameworks zoals Laravel, Symfony en Zend Framework, is hij goed uitgerust om diverse projecten aan te pakken. Hij heeft ook ervaring met unit testing/TDD en Google Firebase voor backend-services.

Daarnaast is hij vertrouwd met MySQL, Apache Solr en Linux, en heeft hij kennis van tools zoals Jenkins, Docker, Ansible en Git. Hij blijft constant op de hoogte van nieuwe technologieën door zichzelf voortdurend bij te scholen in deze snel evoluerende industrie.

Als teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden en een proactieve houding streeft hij altijd naar hoogwaardige websites die voldoen aan de wensen van gebruikers en projectdoelen. Met zijn brede technische expertise en toewijding aan kwaliteit is hij een waardevolle aanvulling voor elk ontwikkelingsteam. Neem contact op voor verdere informatie of samenwerking.

Informatie opvragen

  Lajos.nl logo

  Brinklaan 134
  1404 GV Bussum

  035 - 588 15 85

  Copyright Lajos.nl