RPA developer

RPA developer (opdracht is niet meer actueel) Regio: Den Haag Periode:    Technieken: UiPath

Onze klant is op zoek naar een UiPath Ontwikkelaar/RPA Specialist om het projectteam te ondersteunen bij de ontwikkeling van RPA processen.

Wat je gaat doen:
De installatie van de software op de OTAP-omgeving verzorgen
Technische vraagstukken oplossen en samenwerken met medewerkers van COA om proceskennis om te zetten naar een technisch RPA design.
Bijdragen aan de ontwikkeling van minimaal drie geautomatiseerde processen middels UiPath en robotiseringspotentieel uitwerken van bedrijfsvoeringsprocessen binnen het bedrijf.
RPA beheer, het uitwerken van proces documentatie, code reviews, het begeleiden van gebruikersacceptatietesten en het faciliteren van de livegang.
Daarnaast zal de kandidaat adviseren over beheer en borging na de projectfase en ondersteuning bieden om verdere professionalisering van de RPA organisatie te realiseren.

Achtergrond opdracht:

Het bedrijf heeft een succesvol experiment uitgevoerd met RPA en gaat dit in de aankomende fase binnen de organisatie als standaard dienst implementeren, waarbij de kandidaat de organisatie kan ondersteunen bij het realiseren van een productiewaardige UiPath IT omgeving, het implementeren van UiPath oplossingen in de OTAP-straat en het uitwerken en implementeren van de benodigde governance.

Functie eisen:
Een afgeronde HBO-opleiding in een technische richting
Minimaal 2 jaar ervaring met ontwikkelen in UiPath en aantoonbare ervaring met processelectie ten behoeve van RPA
UiPath Foundation en/of Advanced certificaat
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Pré:
Ervaring in een overheidsinstantie

Details:

Locatie: Den Haag/Hybride

Uren: 16 uur per week

Tarief: marktconform

Duur: 6 maanden met optie tot verlenging

Startdatum: 1 mei 2023