Vacature PHP developer

Over ons

Lajos.nl is een internetbureau dat in 2006 is opgericht en gevestigd in dé mediastad van Nederland: Hilversum. Wij werken voor opdrachtgevers in de media,  zoals o.a. NOS, BNNVARA, SBS, NPO, Sanoma en NTR. Daarnaast bedienen we in andere sectoren klanten, bijv: T-mobile, PWC en Terberg.

Lajos.nl als projectenorganisatie:

Met ons eigen team van ontwikkelaars bouwen wij m.b.v. Laravel webapplicaties. Dit doen we voor diverse opdrachtgevers op projectbasis en soms op locatie bij onze klanten, daarnaast werken we ook aan onze eigen clouddienst, genaamd STKKR. STKKR is een dienst waarmee gebruikers van het ERP-pakket AFAS hun processen kunnen automatiseren. Op dit moment wordt STKKR door meer dan 200 organisaties gebruikt.

Lajos.nl als freelance intermediair en detacheerder

Wij bemiddelen webspecialisten voor zowel tijdelijke (freelance) opdrachten. Wij hebben in de afgelopen jaren een netwerk opgebouwd van meer dan 500 webdevelopers.

Juist door onze focus op (de kwaliteit van) webdevelopment en kennis van webtechnieken zijn wij succesvol.

Als developer bij Lajos.nl kun je er ook voor kiezen om een opdracht op locatie bij één van onze klanten uit te voeren.

Profiel:
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • passie voor programmeren
  • je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen betreft programmeren
  • je werkt met een PHP framework

Waarom Lajos.nl:

  • leuke informele werkomgeving
  • macbook (of andere laptop) van de zaak
  • wij werken met technieken als: Laravel, Laravel Forge, VueJS en DigitalOcean

Naast de standaard dingen als een goed salaris, competitieve secundaire arbeidsvoorwaarden, 24 vakantiedagen en flexibele werktijden zal je werken in een leuk team van experts op het gebied van PHP.

Salarisindicatie: tot € 3.750 + bonus (afhankelijk van ervaring)

Reageren

Hebben wij je interesse gewekt en herken jij je in de bovenstaande beschrijving dan maken wij graag eens kennis met jou. Naast jouw motivatie om bij ons te solliciteren ontvangen wij graag een CV. Deze kun je sturen naar contact [at] lajos.nl.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature eerst wat meer willen weten over onze organisatie of heb je nog andere vragen, dan kun je contact opnemen met Lajos Tomeï op 035-5881585 .

    Laat je CV achter