AFAS PHP koppeling laten maken

Lajos.nl heeft veel ervaring op het gebied van AFAS koppelingen. Zo zijn wij de software makers van het product STKKR dat volledig gericht is op AFAS connectoren en hebben we verschillende WordPress koppelingen gemaakt.

 

Over AFAS

AFAS is een Nederlands softwarebedrijf, zij maken het mogelijk om administratieve processen onder te brengen binnen één softwarepakket.  Hun software bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:

 • CRM
 • ERP
 • Financieel
 • HRM
 • Projecten managen
 • Workflowmanagement

Koppelen met AFAS

Afas maakt gebruik van zogenaamde Profit Connectoren, hiermee kunnen koppelingen met applicaties gemaakt worden. Wanneer uw organisatie gebruik maakt van PHP applicaties, dan is Lajos.nl de aangewezen partij om u te helpen.

STKKR

STKKR is een clouddienst waarmee middels de AFAS Get- en UpdateConnectoren gegevens opgehaald, bewerkt en, eventueel aan de hand van filters, teruggestuurd kunnen worden. Dit alles met zelf te bepalen intervallen zonder dat hiervoor geprogrammeerd hoeft te worden.

Lajos.nl ontwikkelt de software voor STKKR, i.s.m. onze partner Vionq (AFAS consultancy bureau).

Voorbeelden van  koppelingen

Regelmatig willen onze opdrachtgevers websites of webapplicaties koppelen met AFAS. Lajos.nl realiseert deze koppelingen, we beschikken over de nodige AFAS kennis en daarnaast hebben we een uitstekend team PHP developers in huis.

 • WordPress koppeling
  WordPress is gebaseerd op PHP, m.b.v. de AFAS connectoren kunnen we vrijwel iedere denkbare koppeling maken.
  Eerder maakt we een koppeling die ervoor zorgen dat vacatures die beheerd worden binnen AFAS getoond worden op de corporate site van onze klant. Sollicitaties op de site komen direct terecht binnen de AFAS-omgeving.
 • PHP koppeling
  Wij werken met PHP frameworks zoals Laravel en Symfony, m.b.v. deze frameworks kunnen wij uw AFAS-koppeling maken.
 • Onze generieke softwareoplossing STKKR
  Wij realiseerden een standaardoplossing waarmee gebruikers zelf AFAS processen aan elkaar kunnen koppelen. We geven u graag een demonstratie van dit product. Een gratis trial is te vinden op de site van STKKR.

Wilt u meer weten over onze koppelingen? Neem dan contact met u op, we bespreken graag met u de mogelijkheden.