Zorgeloos inhuren van een developer

Meld je aan!
Wil je als freelancer aan de slag bij een opdrachtgever van Lajos.nl, mail dan je c.v. of neem telefonisch contact op via 035-5881585. Wij nodigen jou dan uit voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaking
Wij willen iedereen persoonlijk leren kennen. Hierdoor weten we beter wie jij bent, wat je kunt én wat je wilt, zodat wij de best passende opdracht voor je kunnen vinden.

De opdracht
Als het gaat om webdevelopment is Lajos.nl een grote speler op het gebied van tijdelijke inzet van PHP, Python en frontend specialisten. Lajos.nl is in 2006 opgericht en sindsdien hebben wij ruim 300 bedrijven aan ons netwerk toegevoegd. Daar zetten wij maandelijks gemiddeld 50 freelancers in.
Mochten we niet meteen een opdracht voor je hebben, dan hebben we dat op een later tijdstip ongetwijfeld wel!

Selecteer een developer
In het bovenstaande kaartje kunt u zien welke specialisten direct beschikbaar zijn. U kunt middels de ‘C.V. knop’ snel het c.v. opvragen. Staat de gewenste specialist er nu niet bij? Misschien is deze nu nog niet beschikbaar, maar op korte termijn wel. Neem daarom contact op via 035 -5881585 of contact@lajos.nl. Wij kunnen op basis van uw wensen andere relevante freelancers benaderen.

Ontvang het profiel
Naar aanleiding van uw c.v. aanvraag nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken.
Zo kunnen wij de freelancer van uw keuze, uitgebreid informeren over wat er bij u speelt, voordat wij zijn of haar c.v. toesturen. Daarbij kan het ook voorkomen dat wij u beter passende kandidaten aanbieden, wiens skillset beter past bij de uit te voeren opdracht.

Ontmoeting
Op uw verzoek maken we graag een afspraak met u en de betreffende freelancer voor een kennismakingsgesprek. Zo kunt u beoordelen of deze kandidaat daadwerkelijk geschikt is voor uw project.

Inzet
Wanneer de kandidaat voldoet aan uw eisen, is de volgende stap om overeenstemming te krijgen over de startdatum en de periode van inzet.

Overeenkomst
Zodra er overeenstemming is bereikt, wordt deze schriftelijk middels een bondige overeenkomst bevestigd. In deze overeenkomst staan zaken als het tarief, startdatum, einddatum, inzet per week, standplaats, projectinformatie, facturatie op basis van urenstaat, betalingstermijn, geheimhouding en intellectueel eigendom en een relatiebeding vermeldt.
Er wordt standaard een proefperiode van 2 weken gehanteerd, waarin zowel u als de freelancer kan besluiten de overeenkomst te beëindigen, als de zaken anders gaan dan verwacht.

Zorgeloos inhuren
De freelance IT-markt is overspannen en goede webdevelopers zijn schaars.
Desondanks zijn wij toch in staat om de juiste specialisten te leveren.
Wij zijn uitstekend op de hoogte van de ingewikkelde wetgeving rondom flexibele inzet van freelancers (wet DBA). Wij zorgen er middels onze contracten en procedures voor, dat u, wijzelf en de freelancer probleemloos zaken met elkaar kunnen doen.

Zorgeloos inhuren doet u bij Lajos.nl!

Lajos.nl logo

Brinklaan 134
1404 GV Bussum

035 - 588 15 85

Copyright Lajos.nl