Bekijk Automation Anywhere developers

  • op locatie of remote
  • fulltime of parttime
  • vrijblijvend cv's
  • Nederlandstalige developers
  • direct beschikbaar
×
×

selecteer soort kandidaat
kandidaat beschikbaar

Wat wij anders doen

Wij kennen onze freelancers

We hebben altijd een kennismakingsgesprek met de freelance developers die we inzetten

Nederlandstalige developers

Onze developers zijn specialist op hun vakgebied en zijn Nederlands sprekend

Web is ons vakgebied

We ontwikkelen zelf al meer dan 10 jaar webapplicaties en begrijpen de techniek

We gaan voor kwaliteit

We handelen integer en streven naar kwaliteit en lange termijnrelaties

Over Automation Anywhere

Automation Anywhere is een van de toonaangevende Robotic Process Automation (RPA)-softwareleveranciers ter wereld. Het is een geavanceerd platform dat organisaties helpt bij het automatiseren van repetitieve en handmatige taken die normaliter door werknemers zouden worden uitgevoerd. Automation Anywhere maakt gebruik van softwarerobots, of “bots”, om processen te automatiseren en de efficiëntie en nauwkeurigheid van zakelijke processen te verbeteren.

Het platform biedt een breed scala aan functies voor automatisering, waaronder een intuïtieve gebruikersinterface voor het modelleren van processen, optische karakterherkenning (OCR)-technologie voor het automatisch verwerken van documenten en integraties met verschillende toepassingen. Het platform ondersteunt ook geavanceerde automatiseringstechnologieën, zoals machine learning en kunstmatige intelligentie (AI), waarmee taken en processen met hoge complexiteit kunnen worden geautomatiseerd.

Het platform heeft een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die ondersteuning bieden, met een breed scala aan beschikbare trainingen en documentatie om de adoptie van RPA te vergemakkelijken. Het wordt gebruikt in verschillende sectoren, waaronder financiën, gezondheidszorg, productie, verzekeringen en vele andere gebieden.

De voordelen van Automation Anywhere

Automation Anywhere heeft verschillende functies en mogelijkheden die het onderscheiden van andere RPA-oplossingen op de markt. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

  1. Intelligentie: Automation Anywhere maakt gebruik van geavanceerde automatiseringstechnologieën zoals machine learning en kunstmatige intelligentie om taken en processen met hoge complexiteit te automatiseren. Dit stelt organisaties in staat om slimme beslissingen te nemen en processen te optimaliseren op basis van realtime data-analyse.
  2. Schaalbaarheid: Automation Anywhere is zeer schaalbaar en kan worden gebruikt om processen op grote schaal te automatiseren. Het biedt de mogelijkheid om honderden of zelfs duizenden bots te beheren vanuit één centraal platform.
  3. Beveiliging: Automation Anywhere biedt geavanceerde beveiligingsfuncties om te zorgen voor de veiligheid van gevoelige bedrijfsgegevens en informatie. Het biedt bijvoorbeeld geavanceerde encryptie- en toegangscontrolemechanismen om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot bedrijfsgegevens.
  4. OCR-technologie: Automation Anywhere biedt geavanceerde optische karakterherkenning (OCR) -technologie, waardoor het platform in staat is om automatisch documenten en afbeeldingen te verwerken en te extraheren. Dit is vooral nuttig voor organisaties die veel papierwerk hebben en processen zoals factuurverwerking en documentbeheer willen automatiseren.
  5. Mobiele automatisering: Automation Anywhere biedt ook een mobiele app, waarmee gebruikers hun automatiseringsprocessen op afstand kunnen beheren en monitoren. Dit is vooral handig voor werknemers die onderweg zijn en niet op hun werkplek kunnen zijn.

Kortom, Automation Anywhere onderscheidt zich door zijn geavanceerde technologieën en functies die organisaties helpen om complexe processen te automatiseren en te optimaliseren. Dit maakt het platform een aantrekkelijke optie voor organisaties die op zoek zijn naar geavanceerde automatiseringsmogelijkheden en oplossingen op maat willen maken voor hun specifieke zakelijke behoeften.

Beschikbaarheid Automation Anywhere developers

RPA development met Automation Anywhere wordt steeds belangrijker omdat het aantal toepassingen nog steeds uitbreidt. Hierdoor is er een groot tekort aan ervaren mensen. Lajos.nl heeft een groot netwerk van hoogopgeleide RPA developers, neem contact met ons op voor de beschikbaarheid van mensen.