De perfecte RPA developer voor jouw opdracht?

Lajos.nl is de specialist in freelance RPA developers

 • Wij kennen onze freelancers
 • Nederlandstalige developers
 • Hoogopgeleide IT'ers
 • Vrijblijvend cv's ontvangen
 • Transparant over tarieven
 • > 105 RPA programmeurs
 • vanaf € 65,- per uur
 • op locatie of remote
 • binnen 24 uur cv's

Bekijk RPA developers op de kaart

 • op locatie of remote
 • fulltime of parttime
 • vrijblijvend cv's
 • Nederlandstalige developers
 • direct beschikbaar
×
×

selecteer soort kandidaat
kandidaten beschikbaar

Wat wij anders doen

Wij kennen onze freelancers

We hebben altijd een kennismakingsgesprek met de freelance developers die we inzetten

Nederlandstalige developers

Onze developers zijn specialist op hun vakgebied en zijn Nederlands sprekend

Web is ons vakgebied

We ontwikkelen zelf al meer dan 10 jaar webapplicaties en begrijpen de techniek

We gaan voor kwaliteit

We handelen integer en streven naar kwaliteit en lange termijnrelaties

Over RPA

RPA staat voor Robotic Process Automation. Het is een technologie die gebruikmaakt van software robots of “bots” om repetitieve en handmatige taken te automatiseren die normaal door mensen worden uitgevoerd. RPA-software stelt organisaties in staat om softwarebots te gebruiken om op grote schaal processen uit te voeren, zonder dat daarbij menselijke interactie nodig is.

De softwarebots van RPA kunnen worden geprogrammeerd om een breed scala aan taken uit te voeren, zoals het lezen en verwerken van gegevens uit verschillende bronnen, het uitvoeren van gegevensinvoer- en -verwerkingswerkzaamheden, het automatisch genereren van rapporten en het uitvoeren van geautomatiseerde besluitvorming.

Het doel van RPA is om de productiviteit te verhogen, de nauwkeurigheid te verbeteren, de kosten te verlagen en de klantervaring te verbeteren door de eliminatie van handmatige taken en de verbetering van operationele processen. Het wordt gebruikt in verschillende sectoren, zoals financiën, gezondheidszorg, productie, verzekeringen, logistiek en vele andere gebieden waar repetitieve taken worden uitgevoerd.

Welke RPA frameworks zijn het populairst?

Er zijn verschillende RPA (Robotic Process Automation) frameworks beschikbaar op de markt, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Hieronder staan enkele van de populairste RPA-frameworks:

 1. UiPath: UiPath is een van de meest populaire RPA-frameworks en biedt een robuuste set functies voor automatisering, waaronder procesmodellering, schermopname, OCR-technologie en integraties met verschillende toepassingen.
 2. Automation Anywhere: Automation Anywhere is een andere bekende RPA-tool die geavanceerde functies biedt, waaronder AI, machine learning, analytics en integraties met verschillende toepassingen.
 3. Blue Prism: Blue Prism is een ander populair RPA-framework dat gericht is op het automatiseren van bedrijfsprocessen. Het biedt een scala aan functies, waaronder processimulatie, robotbeheer, rapportage en analyses.
 4. WorkFusion: WorkFusion is een RPA-framework dat gericht is op het automatiseren van zowel gestructureerde als ongestructureerde gegevens. Het biedt geavanceerde functies zoals cognitieve automatisering, machine learning en integraties met verschillende toepassingen.
 5. Kofax: Kofax is een RPA-framework dat gericht is op het automatiseren van repetitieve bedrijfsprocessen en het verbeteren van de operationele efficiëntie. Het biedt geavanceerde functies zoals AI, machine learning, analytics en integraties met verschillende toepassingen.

Het is belangrijk op te merken dat de populariteit van een RPA-framework afhankelijk kan zijn van verschillende factoren, waaronder de behoeften van de organisatie, de complexiteit van het te automatiseren proces en de beschikbare middelen en expertise.

Beschikbaarheid RPA developers

Lajos.nl beschikt over een groot netwerk van ervaren freelance RPA developers. Deze developers kunnen voor langere tijd binnen uw organisatie meedraaien of aansluiten voor een kort project. Wij helpen u graag vrijblijvend met het vinden van de juiste freelancer.