De perfecte freelance UiPath developer voor jouw opdracht?

Bij Lajos.nl verbinden we je met top UiPath freelancers. Wij hebben meer dan 70 Nederlandstalige, hoogopgeleide UiPath programmeurs die op locatie of remote kunnen werken.
Onze focus ligt op kwaliteit en betrouwbaarheid, terwijl we de juiste professionals selecteren om jouw team te versterken. Hieronder vind je een selectie van enkele beschikbare UiPath ontwikkelaars. Staat jouw perfecte match er niet bij, neem dan contact met ons op. Wij zorgen dan dat je alsnog binnen 24 uur vrijblijvend cv's zal ontvangen van beschikbare professionals.

kandidaten beschikbaar
selecteer soort kandidaat

Functie

UiPath developer

Specialisme

UiPath, C# .NET, vb.net

Regio

Utrecht
Details cv opvragen

Functie

RPA developer

Specialisme

UiPath, C#, Java, Python, vb.net, PHP, Azure, Cofax, Power Apps

Regio

Utrecht
Details cv opvragen
×
×

Wij werken samen én met:

NPO 3FM logo Prorail logo Avro tros logo Surf Sara logo NTR logo Spil Games logo

Waarom Lajos.nl

Persoonlijke selectie
Wij begrijpen de unieke vaardigheden van onze freelancers, waardoor we de perfecte match kunnen maken voor uw project.
Kwaliteit en Communicatie
Onze freelancers zijn niet alleen hoogopgeleid, maar ook Nederlandstalig voor soepele en effectieve communicatie.
CV's
U kunt vrijblijvend de CV's van onze freelancers opvragen om de beste keuze voor uw project te maken.

Meer informatie over UiPath freelancers

UiPath is een van de populairste RPA (Robotic Process Automation) frameworks die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Het is een softwareplatform dat organisaties in staat stelt om repetitieve, handmatige taken te automatiseren die normaliter door werknemers zouden worden uitgevoerd. UiPath maakt gebruik van softwarerobots, of “bots”, om processen te automatiseren en de efficiëntie en nauwkeurigheid van zakelijke processen te verbeteren.

UiPath biedt een robuuste set aan functies voor automatisering, waaronder een intuïtieve gebruikersinterface voor procesmodellering, schermopname, OCR (optische karakterherkenning)-technologie en integraties met verschillende toepassingen. Het platform ondersteunt ook geavanceerde automatiseringstechnologieën, zoals machine learning en kunstmatige intelligentie (AI), die kunnen worden gebruikt om taken en processen met hoge complexiteit te automatiseren.

UiPath biedt verschillende producten en diensten aan, waaronder UiPath Studio, een visuele ontwikkelomgeving voor het bouwen van RPA-workflows, UiPath Orchestrator, een centrale beheertool voor het beheren van softwarebots en het automatiseren van taken op schaal, en UiPath Robots, de softwarebots die de taken en processen daadwerkelijk automatiseren.

UiPath heeft een uitgebreide gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die ondersteuning bieden, met een breed scala aan beschikbare trainingen en documentatie om de adoptie van RPA te vergemakkelijken. Het platform wordt gebruikt in verschillende sectoren, waaronder banken, gezondheidszorg, verzekeringen, productie en vele andere gebieden.

Maatwerk in UiPath met custom code

Het is mogelijk om aangepaste code te gebruiken in UiPath. UiPath ondersteunt verschillende programmeertalen, waaronder C#, VB.NET en Python, waardoor het mogelijk is om aangepaste code te schrijven en te integreren met RPA-workflows.

UiPath ook de mogelijkheid om aangepaste activiteiten te maken met behulp van .NET, waarmee je de functionaliteit van UiPath kunt uitbreiden en aanpassen aan je specifieke behoeften. Met aangepaste activiteiten kun je bijvoorbeeld externe API’s integreren of specifieke functionaliteit toevoegen die niet standaard beschikbaar is in UiPath.

Het gebruik van aangepaste code in UiPath biedt organisaties de flexibiliteit om complexe taken te automatiseren die niet standaard beschikbaar zijn in UiPath en om oplossingen op maat te maken die zijn afgestemd op hun specifieke zakelijke behoeften.

Onze RPA developers hebben vaak een achtergrond in software ontwikkeling en zijn dan ook zeker in staat u te helpen bij het schrijven van maatwerk binnen UiPath.

Beschikbaarheid UiPath developers

RPA development met UiPath wordt steeds belangrijker omdat het aantal toepassingen nog steeds uitbreidt. Hierdoor is er een groot tekort aan ervaren mensen. Lajos.nl heeft een groot netwerk van hoogopgeleide RPA developers, neem contact met ons op voor de beschikbaarheid van mensen.

Lajos.nl logo

Brinklaan 134
1404 GV Bussum

035 - 588 15 85

Copyright Lajos.nl